Niemand aan de Zijlijn! | Tytsia Faber
17211
page-template-default,page,page-id-17211,page-child,parent-pageid-16476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tytsia Faber

Als Seniorbegeleider sociale domeinen heb ik met nocht en wille bij Wil gewerkt als ambulant woonbegeleider. Ik ben de uitdaging aangegaan toen de WMO voor deze doelgroep van kracht werd.
In 2017 kwam er een positie vrij bij NadZ. De visie, de locatie en het enthousiasme van Roelof en Rinus raakte mij: in een fijne omgeving samen met de deelnemers zinvol bezig zijn, ondersteunen, meedenken en helpen ontwikkelen… daar word ik blij van! Ik ben een creatieve denker en doener in hart en nieren.

Je komt mij tegen in de Halte It Griene Nest, een klein lunchcafé met een
volledig uitgeruste keuken en een top Barista-machine waar we de lekkerste koffie’s mee maken. Facilitair doen we van alles, van het verzorgen van lunches t/m de schoonmaak van de locatie, én leren zo de deelnemers te werken volgens de HACCP. Daarnaast bied ik creatieve werkvormen waarbij ik inspiratie vind in porselein, stof, papier, garen en nog veel meer materialen. Ook geef ik, waar er behoefte is, ondersteuning met de Nederlandse taal.