Niemand aan de Zijlijn! | Johannes Beima
17270
page-template-default,page,page-id-17270,page-child,parent-pageid-16476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Johannes Beima

Mijn naam is Johannes Beima en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Leeuwarden. Zo veel mogelijk ga ik elke dag op de fiets naar Bennema State in Hardegarijp, de locatie waar je mij voornamelijk zult tegenkomen. Naast mijn werk houd ik van motorrijden, Rock & Roll-dansen, en varen/zeilen.
Zorg, organisatie en techniek zijn altijd een rode draad in mijn werk geweest. Maar daarbij staat plezier voor mij altijd voorop. Ga je met plezier naar en van je werk, dan weet je dingen te bereiken en mensen te raken.

 

Wat ik daarbij belangrijk vind, is gelijkwaardigheid. Een van de dingen die ik al had gehoord over Niemand aan de Zijlijn voordat ik er werkte, maar nu ook daadwerkelijk zelf ervaar.

 

Het fijne aan Bennema State is dat er zowel werkzaamheden binnen als buiten zijn, en daarom erg afwisselend. Alle werkzaamheden zijn fysiek en dat vind ik een fijn uitgangspunt om je vanuit te ontwikkelen. Naast de werkzaamheden op Bennema State zal ik de contactpersoon zijn binnen heel Noorderbreedte. Veel contacten leggen en onderhouden, en proberen ook op andere locaties werkmogelijkheden te realiseren.