Niemand aan de Zijlijn! | Jeroen Bos
17223
page-template-default,page,page-id-17223,page-child,parent-pageid-16476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Jeroen Bos

Sinds april 2019 volg ik de studie: begeleiding maatschappelijke zorg. Voor deze studie moest ik opzoek naar een stageplek. Na een positieve intake kon ik in mei 2019 aan de slag als stagiair bij Niemand aan de Zijlijn.

Omdat ik momenteel nog aan het studeren ben, kijk ik voornamelijk mee, leer ik van het team en help ik mee. Dit door middel van deelname aan de activiteiten die we gezamenlijk doen. Hierbij bied ik ondersteuning waar nodig.

Ook spring ik bij in de lunchroom ‘de Halte’ en proberen we een rustige kalme werksfeer tecreëren waarin iedereen zijn of haar eigen draai kan vinden.

Elke Vrijdagochtend ben ik vanuit Nadz aan het werk op de werk carrousel Leeuwarden (WCL) om o.a. de deelnemers maar ook scholieren van praktijkschool CSG Comenius te ondersteunen.

Het mooie aan Niemand aan de Zijlijn is het familiegevoel. Iedereen is welkom en wordt in zijn waarde gelaten. Hierdoor voelt men zich veilig en hangt er een positieve sfeer door de boerderij. Er is aandacht voor iedereen die dat nodig heeft, maar er is ook veel zelfstandigheid. Dit wordt gecreëerd door de veilige werk omgeving, de creatieve activiteiten en de positieve houding van het team.

Het geeft veel inzicht in wat mensen voor elkaar kunnen betekenen en is tot nu toe alleen maar een leuke en leerzame ervaring.