Niemand aan de Zijlijn! | SAMENWERKING LEIDT NAAR WERK!
17101
post-template-default,single,single-post,postid-17101,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SAMENWERKING LEIDT NAAR WERK!

SAMENWERKING LEIDT NAAR WERK!

“Zonder ons netwerk stellen we niet zo veel voor’, aldus Rinus Hulzinga van Niemand aan de Zijlijn! Een terechte opmerking want mede door datzelfde uitgebreide netwerk zijn we er in geslaagd voor weer een deelnemer een passende werkplek te vinden. Ditmaal door de samenwerking te zoeken met BaanPlus een jobcoach organisatie die veel ervaring heeft met het vinden van een goede werkplek voor de juiste persoon.

NadZ en BaanPlus werken in dezelfde regio zodat de medewerkers van beide organisatie elkaar meermalen tegen komen. In dit specifieke voorbeeld is er, heel simpel, sprake van ‘vraag en aanbod’. BaanPlus heeft het aanbod, een geschikte werkplek bij Houtbouw Tijsma in Noordbergum. NadZ heeft de vraag in de vorm van de juiste persoon Fokke Loonstra. Fokke was in traject bij NadZ waarbij hij liet zien dat de tijd rijp was om de overstap te maken naar een betaalde baan. Wiranda van Rijs (BaanPlus) zorgde voor professionele begeleiding (job-coaching) zodat de overgang soepel en geruisloos verliep.

Een mooi staaltje ‘netwerken’ waarbij er alleen maar winnaars zijn!

Op de foto: Fokke Loonstra met aan de machine Theo Tijsma (eigenaar Tijsma Houtbouw)