Niemand aan de Zijlijn! | Marloes Heite
17277
page-template-default,page,page-id-17277,page-child,parent-pageid-16476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Marloes Heite

Ik ben Marloes Heite en ik ben moeder van 2 meiden. Samen met mijn gezin woon ik alweer 5 jaar met veel plezier in Stiens. In de tijd dat mijn kinderen klein waren, heb ik de opleiding tot coupeuse succesvol afgerond. Nu maak ik graag kleding voor mijzelf en mijn kinderen. Ik houd ook erg van werken in de tuin. Even helemaal nergens aan denken.

Inmiddels werk ik met veel plezier bij Niemand aan de zijlijn en ik voel mij er als een vis in het water. In mijn werk kan ik namelijk net zoals thuis veelzijdig bezig zijn. Van werk voorbereiden en klaarzetten tot het samen creatief aan de slag zijn.

Zoals de naam van de organisatie al zegt geloof ik erin dat er niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Als je de wil hebt een plekje te vinden, dan zul je deze vinden. Sommige mensen hebben daar hulp bij nodig. Door bijvoorbeeld eerst weer een goed ritme op te bouwen, ergens verwacht te worden en je welkom te voelen of door te werken aan je zelfvertrouwen. Met dit alles kunnen wij je helpen op de Werk Carrousel in Leeuwarden.

Wil je mij leren kennen of wil je eens een kijkje nemen op de locatie, dan ben je van harte welkom voor een bakje koffie of thee.

Tot snel!