Niemand aan de Zijlijn! | Jan Willem Verhoeven
17342
page-template-default,page,page-id-17342,page-child,parent-pageid-16476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Jan Willem Verhoeven

Na mijn studie bestuurskunde heb ik mij verder ontwikkeld in de culturele sector en het sociale domein. Deze ervaring en het netwerk wat ik daarbij heb opgebouwd wil ik gebruiken om de deelnemers een stap vooruit te helpen. Binnen Niemand aan de Zijlijn doe ik dat op de locatie in Leeuwarden, de Werk Carrousel Leeuwarden (de WCL).

 

Inmiddels werk ik al zo’n 5 jaar met de nieuwkomers doelgroep. Daarbij ben ik altijd opzoek geweest naar een manier om ze kennis te laten maken met mijn eigen netwerk. Door de jaren heen heb ik gezien waar de nieuwkomers mee worstelen. De wens die bij de meeste speelt is om volwaardig mee
te doen in de Nederlandse samenleving. Dit geldt overigens ook voor de overige deelnemers. Samen met de stagiaires zoek ik naar nieuwe kansen voor alle deelnemers. Daarbij zal ik altijd mijn eigen netwerk beschikbaar stellen. Omdat niemand aan de zijlijn hoort te staan.

 

Naast mijn werk bij NadZ ben ik nog zzp’er als sociaal cultureel werker. Daarin werk ik op festivals en evenementen en doe daarnaast sociale projecten. In alles wat ik tot nu toe gedaan heb volg ik zo veel mogelijk mijn hart en geloof ik dat als je iets wilt er heel veel mogelijk is. Een HBO Bestuurskunde diploma halen met dyslexie is daar 1 van. Verder loop ik hard en ga ik graag naar alle vormen van cultuur.

 

Stil zitten is voor mij geen optie!